Amandel-banaanpannekoekjes

Gepubliceerd op 15 januari 2019 om 15:53

Dit (h)eerlijke ontbijtrecept is voor 2 personen.

 

Bereiden

  1. Doe de mangostukjes, passievruchtblokjes en het water in een steelpan en verwarm 20 min. op laag vuur tot een fruitspread. Roer regelmatig. Doe de fruitspread in een bakje en laat afkoelen tot gebruik.

  2. Meng het amandelmeel, de rijpe banaan en het ei in de blender of keukenmachine tot een glad mengsel.
  3. Verhit de zonnebloemolie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schep met een eetlepel 6 hoopjes beslag in de pan. Bak de pannenkoekjes in ca. 3 min. bruin en gaar aan beide kanten. Draai ze voorzichtig om, het beslag is niet erg stevig.
  4. Serveer met de fruitspread.

Voedingswaarden 

energie | 365 kcal

eiwit | 11 g

koolhydraten | 28 g

vet | 22 g
waarvan verzadigd | 2 g

natrium | 40 mg

vezels | 5 g


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.